Kanapki Z Pieczoną Wołowiną W Stylu Banh Mi

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać banh mi-Style kanapki z pieczoną wołowiną spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 287 kalorii, 24g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na $2.4 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz sól koszerną, stek z flanki, pieprz jalapeño i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni wietnamskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kanapki Z Pieczoną Wołowiną W Stylu Banh Mi, Kanapki Z Pieczoną Wieprzowiną W Stylu Filadelfii, oraz Kanapki Z Pieczoną Wołowiną.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię żeliwną na średnim ogniu.
Posypać solą i pieprzem równomiernie na steku.
Dodaj stek na patelni; gotować 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjąć stek z patelni; odstawić 5 minut.
Stek pokroić ukośnie w poprzek ziarna na cienkie plasterki.
Podczas gotowania stek, połączyć ocet i następne 4 składniki w średniej misce.
Marchew i rzodkiewki połączyć w średniej misce; dodać 1 łyżkę octu mieszaniny, podrzucając do herbu.
Pozostawić mieszaninę warzywną 5 minut.
Dodaj stek do pozostałych 5 łyżek octu mieszaniny; wrzucić dobrze do herbu.
Ułóż stek na dolnej połowie chleba; wierzch z mieszaniną warzyw i kolendry. Wierzch z górną połową chleba; pokroić na 4 równe kawałki.