Kanapki z pieczonej wołowiny z majonezem cytrynowo-bazyliowym i pieczoną czerwoną cebulą

Kanapki z pieczonej wołowiny z majonezem cytrynowo-bazyliowym i pieczoną czerwoną cebulą
Need a dairy free main course? Kanapki z pieczoną wołowiną z majonezem cytrynowo-bazyliowym i pieczoną czerwoną cebulą może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 3,08 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 594 kalorie, 20g białka, oraz 47 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz rukolę, majonez, skórkę cytrynową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, można podążać za tym daniem głównym z Ciasto z syropem cytrynowym z jagodami i kremem cytrynowo-twarogowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczeń Wołowa I Chrzan Majonez Kanapki Z Herbatą, Kanapki z pieczeni wołowej z karmelizowaną cebulą, oraz Pieczona polędwica wołowa z majonezem Bazyliowo-Curry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°. Linia duża obramowana blacha do pieczenia z folią. Delikatnie wrzucić czerwoną cebulę, 5 łyżek oleju i octu w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
OcetOcet
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Posypać solą i pieprzem. Ułóż cebulę w jednej warstwie na przygotowanym arkuszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
CebulaCebula
3
Piec cebulę do brązowego na brzegach i po prostu miękkie, o 40 protokół. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wymieszać majonez, bazylia, sok z cytryny, skórka z cytryny i 2 łyżki oleju w małej misce. (Cebula i majonez można zrobić 2 dni wcześniej. Przykryć osobno i schłodzić.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
MajonezMajonez
CebulaCebula
BazyliaBazylia
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Rozprowadzić majonez na pokrojonych bokach chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
ChlebChleb
6
Ułóż dolne połówki na talerzach. Top z pieczonej wołowiny, cebuli i rukoli. Przykryć górną połówką chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WołowaPieczeń Wołowa
RukolaRukola
CebulaCebula
ChlebChleb
7
* Ciabatta to owalny płaski włoski chleb dostępny w wielu piekarniach i supermarketach w całym kraju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoski ChlebWłoski Chleb
CiabattaCiabatta
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn