Kanapki z pieczonej wołowiny z majonezem cytrynowo-bazyliowym i pieczoną czerwoną cebulą

Need a dairy free main course? Kanapki z pieczoną wołowiną z majonezem cytrynowo-bazyliowym i pieczoną czerwoną cebulą może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 3,08 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 594 kalorie, 20g białka, oraz 47 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz rukolę, majonez, skórkę cytrynową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, można podążać za tym daniem głównym z Ciasto z syropem cytrynowym z jagodami i kremem cytrynowo-twarogowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczeń Wołowa I Chrzan Majonez Kanapki Z Herbatą, Kanapki z pieczeni wołowej z karmelizowaną cebulą, oraz Pieczona polędwica wołowa z majonezem Bazyliowo-Curry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. Linia duża obramowana blacha do pieczenia z folią. Delikatnie wrzucić czerwoną cebulę, 5 łyżek oleju i octu w dużej misce.
Posypać solą i pieprzem. Ułóż cebulę w jednej warstwie na przygotowanym arkuszu.
Piec cebulę do brązowego na brzegach i po prostu miękkie, o 40 protokół. Super.
Wymieszać majonez, bazylia, sok z cytryny, skórka z cytryny i 2 łyżki oleju w małej misce. (Cebula i majonez można zrobić 2 dni wcześniej. Przykryć osobno i schłodzić.)
Rozprowadzić majonez na pokrojonych bokach chleba.
Ułóż dolne połówki na talerzach. Top z pieczonej wołowiny, cebuli i rukoli. Przykryć górną połówką chleba.
* Ciabatta to owalny płaski włoski chleb dostępny w wielu piekarniach i supermarketach w całym kraju.