Kanapki Z Parmezanem Z Kurczaka
Kanapki z parmezanem z kurczaka to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 218 kalorii. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jeśli masz piersi z kurczaka, parmezan, classico rodzina ulubione sos do makaronu, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 40 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kanapki Z Parmezanem Z Kurczaka, Kanapki Z Parmezanem Z Kurczaka, oraz Kanapki Z Kurczakiem Parmezanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray blachy do pieczenia z gotowania sprayu.
Połącz pierwsze 5 składników w płytkim naczyniu. Kurczaka zwilżyć wodą.
Dodać kawałki kurczaka, 1 na raz, do mieszaniny powłoki, obracając równomiernie płaszcz po obu stronach każdego kawałka kurczaka.
Umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia. Lekko naciśnij mieszaninę powłoki na kawałki kurczaka, aby zabezpieczyć. Top z pozostałą mieszaniną powłoki.
Rezerwa 1 Łyżka. olejek do szczotkowania na podzielonych bolllos.
Podgrzać 1 Łyżkę. pozostałego oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać 3 kawałki kurczaka; gotować od 4 do 5 min. z każdej strony lub do czasu zakończenia. Powtórzyć z pozostałym olejem i kurczakiem. W międzyczasie tosty Wyciąć Boki bolillos; natrzeć kawałkami czosnku, a następnie posmarować olejem.
Sałatę umieścić na dolnych połówkach bolillos; top z kurczaka i sosem makaronowym. Przykryć wierzchołkami bolillos.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto