Kanapki Z Krewetkami I Chlebem Kukurydzianym
Open-Faced Shrimp-Cornbread kanapki może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.81 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 412 kalorii, 33g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać majonez, krewetki, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Otwarte Święto Dziękczynienia kanapka z indykiem nad chlebem kukurydzianym, Kanapki Z Jajkiem Z Otwartą Twarzą, oraz Open Faced Crab Sandwiches.
Instrukcje
Doprowadzić 6 szklanki wody do wrzenia, i dodać krewetki; gotować 3 do 5 minut lub po prostu aż krewetki kolei różowy.
Odcedzić i spłukać w zimnej wodzie.
Krewetki obrać; devein, w razie potrzeby. Chop.
Wymieszać razem majonez i następny 7 składniki w dużej misce; dodać krewetki. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Mąkę kukurydzianą równomiernie posmarować roztopionym masłem; ułożyć na blasze do pieczenia.
Broil 5 cali od ciepła 3 minut lub do tosty.
Warstwa każdy kawałek chleba kukurydzianego z sałatą i pomidorem, a top z mieszanki krewetek.
* Średniej wielkości mrożone gotowane krewetki, rozmrożone, mogą być zastąpione.
** Lekki majonez można zastąpić zwykłym majonezem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Esperto Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Błyszczący słomkowy kolor z refleksami złota. Ostry i czysty z delikatnym nosem kwiatu pomarańczy i dzikiej róży z morelą, białą brzoskwinią i skórką pomarańczową. Chrupiące, wytrawne i dobrze skomponowane ze złocistym jabłkiem i cytrusami.Cudownie wszechstronny. Doskonały jako apertif i idealne uzupełnienie lekkich przystawek, sałatek, grillowanego kurczaka i świeżych owoców morza. Ciesz się dobrze schłodzonym.