Kanapki z indykiem z żurawinowo-morelowym smakiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc daj kanapki z indykiem z żurawinowo-morelowym smakiem. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 519 kalorii, 21g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na $2.29 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz nektar morelowy, żurawinę, morele i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kanapki Z Indykiem Morelowym, Kanapki Z Indykiem Morelowo-Orzechowym, oraz Hamburgery z indyka z żurawiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnio niereaktywnym rondlu połącz żurawinę, nektar moreli i cukier i zagotuj na umiarkowanie wysokim ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiego, przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż lekko zmniejszona, o 20 protokół.
W małym niereaktywnym rondlu połącz miód, Porto, wanilię i 2 łyżki wody i zagotuj na dużym ogniu.
Zdjąć z ognia i wymieszać z porzeczkami i morelami.
Niech strome przez 15 minut.
Odcedzić żurawinę, rezerwując 1/4 szklanki płynu do gotowania. Mieszamy mieszankę suszonych owoców z żurawiną, dodajemy zarezerwowany płyn do gotowania i odstawiamy do ostygnięcia.
Rozłóż 2 kromki chleba z około 1 1/2 łyżki każdy z smakiem.
Indyka posmarować smakiem i doprawić solą i pieprzem. Top z szalotki, sałata rzymska i pozostały chleb.