Kanapki z indykiem z żurawinowo-morelowym smakiem

Kanapki z indykiem z żurawinowo-morelowym smakiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc daj kanapki z indykiem z żurawinowo-morelowym smakiem. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 519 kalorii, 21g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na $2.29 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz nektar morelowy, żurawinę, morele i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kanapki Z Indykiem Morelowym, Kanapki Z Indykiem Morelowo-Orzechowym, oraz Hamburgery z indyka z żurawiną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrobić kanapki
2
W średnio niereaktywnym rondlu połącz żurawinę, nektar moreli i cukier i zagotuj na umiarkowanie wysokim ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiego, przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż lekko zmniejszona, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nektar MorelowyNektar Morelowy
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Zrobić kanapki
4
W małym niereaktywnym rondlu połącz miód, Porto, wanilię i 2 łyżki wody i zagotuj na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
PortPort
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Zdjąć z ognia i wymieszać z porzeczkami i morelami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Tallegio, PosiekanySer Tallegio, Posiekany
PorzeczkiPorzeczki
6
Niech strome przez 15 minut.
7
Zrobić kanapki
8
Odcedzić żurawinę, rezerwując 1/4 szklanki płynu do gotowania. Mieszamy mieszankę suszonych owoców z żurawiną, dodajemy zarezerwowany płyn do gotowania i odstawiamy do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Suszone OwoceSuszone Owoce
9
Zrobić kanapki
10
Rozłóż 2 kromki chleba z około 1 1/2 łyżki każdy z smakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
11
Indyka posmarować smakiem i doprawić solą i pieprzem. Top z szalotki, sałata rzymska i pozostały chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia27
Magazyn