Kanapki z indykiem, bekonem i cheddarem
Kanapki z indykiem z otwartą twarzą, bekonem i cheddarem mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pola z przepisem na danie główne. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 353 kalorie, 22g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz masło jabłkowe, ostry ser cheddar, bułki ciabatta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 23%. Podobne przepisy to Gorące Brązy: kanapki z indykiem z sosem Parmezanowym i boczkiem, Kanapki Cheddar Almond Open-Faced, oraz Cheddar-Migdałowe Kanapki Z Otwartą Twarzą.
Instrukcje
Ułożyć rolki, pokroić boki w górę, na blasze do pieczenia. Lekko pokryć ścięte boki rolek sprayem do gotowania. Broil 2 minut lub do tosty.
Rozłóż 1 łyżkę masła jabłkowego na każdej połowie rolki. Podziel indyka równomiernie między połówki rolki.
3 połówki boczku ułożyć na indyku; posypać równomiernie serem. Broil 2 minuty lub do rozpuszczenia sera.