Kanapki z grillowaną szynką i goudą z Frisée i karmelizowaną cebulą

Grillowana szynka i kanapki Gouda z Frisée i karmelizowaną cebulą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.25 za porcję. Jedna porcja zawiera 349 kalorii, 22g białka, oraz 25 g tłuszczu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka masła, ser gouda, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane kanapki Merguez z karmelizowaną czerwoną cebulą, Kanapki z grillowanym stekiem z karmelizowaną cebulą i pieczarkami, oraz Grillowane kanapki z karmelizowaną cebulą, Manchego i majonezem Harissa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 5 minut. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; przykryć i gotować, aż cebula jest bardzo miękki i złoty, mieszając często, o 25 minut dłużej. Doprawić solą i pieprzem. Lekko schłodzić.
Na talerzu kładziemy chleb z masłem. Cebulę, szynkę, ser i frisée podzielić między kromki chleba. Top każdy z innym kromka chleba; masło top plastry.
Podgrzej kolejną dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodać kanapki i gotować, aż chleb jest złoty brąz i ser topi, naciskając od czasu do czasu z łopatką, o 4 protokół na stronę.
Kanapki pokroić na pół po przekątnej i podawać natychmiast.