Kanapki Z Grillowanymi Warzywami
Grillowane kanapki warzywne wymagają z grubsza 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 170 kalorii, 10g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz focaccia, cukinia, sos sojowy kikkoman i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kanapki Z Grillowanymi Warzywami, Kanapki Z Grillowanymi Warzywami, oraz Kanapki z grillowanymi warzywami i mozzarellą.
Instrukcje
Cukinię pokroić ukośnie w plastry o grubości 1/2 cala; cebulę pokroić w plastry o grubości 1/4 cala.
Pokrój paprykę na paski o szerokości 1 cala.
W dużej misce wymieszać sos sojowy i kolejne 3 składniki; dodać warzywa, delikatnie podrzucając do płaszcza.
Pozostawić mieszaninę w temperaturze pokojowej przez 1 godzinę, od czasu do czasu mieszając.
Wieszak na żywność z natryskiem do gotowania; umieścić na grillu na średnim ogniu (350 do 400). Ułóż marynowane warzywa na stojaku i grilluj, bez pokrywy grilla, od 6 do 8 minut z każdej strony.
Przyciąć 1/2 cala z każdego końca focaccia i pokroić chleb na 4 równe kwadraty. Pokrój każdy kwadrat poziomo na pół. Chleb tostowy na grillu, w razie potrzeby.
Pokrojone boki rozłożyć równomiernie Herbowanym kozim serem; grillowane warzywa równomiernie ułożyć na dolnych połówkach chleba, a następnie ułożyć pozostałym chlebem.
Podawać kanapki natychmiast.