Kanapki Z Grillowanym Indykiem Na Patelni
Skillet grillowane kanapki z indykiem jest bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 334 kalorie. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz sos barbecue o Smaku hickory, polędwiczki z indyka, bułki kanapkowe z cebulą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest dobre. Spróbuj Kanapki Z Indykiem Z Grilla, Kanapki Z Indykiem Z Grilla, oraz Kanapki Z Indykiem Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Margarynę rozgrzać na dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż margaryna się roztopi.
Dodać plasterki cebuli; gotować, ciągle mieszając, 1 minutę. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 6 minut lub do miękkości; posypać cukrem. Gotować, odsłonięte, na średnim ogniu, stale mieszając, 1 minutę.
Dodać ocet; gotować 2 dodatkowe minuty, mieszając od czasu do czasu.
Usuń cebulę z patelni; przykryć i ogrzać.
Dodaj plastry indyka na patelnię; gotować na średnim ogniu 3 protokół. Wymieszać w sosie barbecue; zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 5 minut lub aż indyk zostanie zrobione. Łyżka indyka i sosu równomiernie na dolnych połówkach bułek; wierzch z cebulą.
Na cebulę ułożyć górne połówki bułek.