Kanapki Z Grillowanym Łososiem
Kanapki z grillowanym łososiem to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 939 kalorii, 38g białka, oraz 74g tłuszczu. Na 4,18 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz łososia, rukolę, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kanapki Z Grillowanym Łososiem, Pyszne Kanapki Z Grillowanym Łososiem, oraz Kanapki z grillowanym serem i łososiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posmarować chleb z obu stron z 2 łyżkami oliwy z oliwek i grillować na dużym ogniu, aż tosty z obu stron, o 2 protokół.
Tymczasem, na dużej patelni, gotować boczek na umiarkowanie wysokim ogniu, aż ostry, o 6 protokół.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Rozprowadzić majonez na grzance. Łososia podzielić pomiędzy 4 plastry tostów i top z boczkiem. W średniej misce wymieszaj sok z cytryny z pozostałą 1 łyżką oliwy z oliwek. Doprawić solą i pieprzem.
Dodać rukolę i wrzucić. Rukola na boczku. Zamknąć kanapki, pokroić na pół i podawać.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Lapis Luna Chardonnay z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.