Kanapki z grillowaną jagnięciną z grillowaną zieloną cebulką

Grillowane kanapki z jagnięciną z grillowaną zieloną cebulką to bezmleczne przepis z 10 porcjami. To danie główne ma 269 kalorii, 28g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 2,93 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz pikantny, oliwa z oliwek, tymianek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 89%, co jest super. Spróbuj Kanapki z grillowaną jagnięciną z grillowaną zieloną cebulką, Grillowany Tandoori - jogurt marynowany baranek z grillowaną cebulą i zieloną fasolką, oraz Kanapki Z Grillowanym Porem, Zielonym Czosnkiem I Pieczoną Jagnięciną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Używając ostrego noża, wytnij 1/2-calowe szczeliny na całej jagnięcinie. Włóż plasterki czosnku do szczelin.
Jagnięcinę posypać solą i pieprzem, następnie ziołami, naciskając zioła do przylegania. (Można przygotować 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.)
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).
Na dużej patelni umieścić zieloną cebulę.
Skropić 1/4 szklanki oleju na cebuli; wrzucić do herbu.
Kawałki bagietki przeciąć poziomo na pół.
Brush Wyciąć Boki chleba z pozostałych 3 łyżki oleju.
Grill jagnięcina aż mięso termometr włożony do najgrubszej części rejestruje 57°. dla średnio rzadkie, obracając od czasu do czasu, około 30 minut.
Przełożyć na talerz i namiot folią.
Odstawić na 10 minut. Pracując partiami, ułóż zieloną cebulę w jednej warstwie na grillu. Grilluj, aż zacznie brązowieć, około 4 minut na stronę.
Przenieś do deski do krojenia. Bagietki z grilla, pokroić z boku w dół, aż do złotego koloru, około 2 minut.
Jagnięcinę pokroić ukośnie na cienkie plasterki.
Podawać z zieloną cebulą, kawałkami bagietki, Aioli, sosem z czerwonej papryki i tapenadą.