Kanapki Z Grilla Z Wieprzowiną
Kanapki z grilla z wieprzowiną to bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 405 kalorii. Ten przepis służy 15 i kosztuje $1.2 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz sól, bułki hamburgerowe, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 godzin i 15 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chipotle Pulled-Wieprzowe Kanapki Z Grilla, Hickory - Smoked Barbecue Pulled Pork Sandwiches, oraz Kanapki z wieprzowiną Alabama z białym sosem Barbecue dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 8 składników w dużej misce. Rub mieszankę przypraw na wieprzowinę; umieścić wieprzowinę w misce. Przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin lub przez noc. Moczyć zrębki hickory w wodzie 1 do 24 godzin.
Wyjąć wieprzowinę z lodówki; odstawić w temperaturze pokojowej 20 minut. Aby przygotować grill do pośredniego grillowania, Usuń prawy stojak do grillowania. Rozgrzej grill do niskiego poziomu za pomocą obu palników. Po podgrzaniu należy wyłączyć lewy palnik (pozostawić włączony prawy palnik). Utrzymuj temperaturę na poziomie 225 do 25
Umieść 1 1/2 szklanki wiórów drewnianych na 12-calowym placu z folii aluminiowej. Fold krawędzi folii, aby utworzyć pakiet, i uszczelnić; przebić pakiet folii z widelcem. Powtórz procedurę z pozostałymi wiórami drzewnymi.
Umieść 1 paczkę zrębków po prawej stronie. Wieszak grillowy z natryskiem do gotowania; umieść wieprzowinę, tłustą stronę do góry, na stojaku grillowym, pokrywającym lewy palnik. Przykryć i grill 8 do 10 godzin lub do czasu rejestracji termometru 19
Wymieniaj paczkę zrębków co 2 godziny.
Podczas gdy wieprzowina gotuje, połączyć ocet cydr i dalej 7 składników (przez 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu) w średniej kuchence mikrofalowej bezpieczne miski. Kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 2 do 3 minut lub aż cukier rozpuszcza się, mieszając co 1 minutę. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Połączyć coleslaw i 1/2 szklanki sosu w dużej misce; wrzucić dobrze. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Wyjąć mięso z grilla; odstawić na 20 minut. Mięso rozdrobnić 2 widelcami; wyrzucić kość i tłuszcz.
Połączyć rozdrobnioną wieprzowinę i 2 szklanki sosu w dużej misce; wrzucić do herbu. Łyżka 3 uncji wieprzowiny i 1/3 szklanki colesław na dolnej połowie każdej bułki hamburgerowej. Przykryć górną połówką bułek.
Podawać z dodatkowym sosem do maczania.