Kanapki Z Fetą-Bazylią

Kanapki Z Fetą-Bazylią
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 116 kalorii. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz pomidor, majonez, ser feta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Panzanella z Fetanem i bazylią, Grillowany bakłażan z bazyliową fetą, oraz Sałatka arbuzowa z Fetanem i bazylią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki, rzucając widelcem, aż dobrze połączone.
2
Rozprowadzić około 2 1/2 łyżki mieszanki sera na każdym z 4 kromek chleba; top każdej kanapki z 2 plasterki pomidora i 1 kromka chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn