Kanapki Z Cukinią I Pomidorem Frittata
Kanapki z cukinią i pomidorem Frittata mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 235 kalorii. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Mieszanka soli, pomidory śliwkowe, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cukinia Pomidorowa Frittata, Pomidorowa Cukinia Frittata, oraz pomidor & cukinia frittata dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić pierwsze 5 składników w średniej misce, aby wymieszać.
Rozgrzać olej w patelni nonstick o średnicy 9 cali na średnim ogniu.
Dodaj cukinię i sauté 2 protokół.
Dodaj pomidory i czosnek; smażyć 1 minutę.
Rozłóż warzywa w równej warstwie na patelni.
Dodaj mieszaninę jaj na patelni; zmniejszyć ogień do niskiej i gotować 2 protokół. Przykryć i gotować, aż Góra mieszaniny jaj jest ustawiona, o 3 minuty dłużej. Uruchom szpatułkę wokół boków patelni poluzować frittata, a następnie wysuń się na talerz.
Pokrój frittatę na 4 kliny.
Umieścić 4 kromki chleba na powierzchni roboczej.
Każdy z nich rozprowadzić łyżką tapenady. Na wierzchu rukola, następnie 1 klin frittata. Top z pozostałych kromek chleba.
Kanapki pokroić w poprzek na pół i podawać.
* Gęsta pasta lub pasta wykonana z suszonych w solance oliwek i przypraw; dostępna na rynkach włoskich i niektórych supermarketach.
w porcji: kalorie, 255; tłuszcz całkowity, 10 g; Tłuszcze nasycone, 2 g; cholesterol, 106 mg