Kanapki Z Ciastem Krabowym
Need a pescatariańskie danie główne? Kanapki z ciastem krabowym mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 408 kalorii, 24g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na $3.5 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać mielony pieprz, cebula kanapki bułki, musztarda dijon, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kanapki Z Ciastem Krabowym, Kanapki z podwójnym ciastem krabowym z awokado i boczkiem, oraz Kanapki Z Krabem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 8 składników; delikatnie złożyć w krabmeat. Kształt mieszanki kraba na 6 pasztecików; pogłębiać w 1/3 szklanki bułki tartej. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Roztopić masło na dużej patelni nonstick na średnim ogniu; gotować ciasta krabowe, partiami, 3 minuty z każdej strony lub do złotego koloru.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Podawać na bułkach z sosem tatarskim i surówką.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Lapis Luna Chardonnay z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.