Kanapki Z Bekonem-Jajkiem-Rukolą
Kanapki z bekonem-jajkiem-rukolą to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 194 kalorie, 10g białka, oraz 14g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz rukolę, majonez, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 28%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Kanapki z bekonem, brzoskwinią i rukolą, Kanapki z boczkiem i jajkiem z karmelizowaną cebulą i rukolą, oraz Kanapki z pomidorami, rukolą i bekonem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jajka pokroić na pół wzdłuż i usunąć żółtka. Wyrzucić 4 żółtka. Białka posiekać i pozostałe 2 żółtka.
Do jajek dodać majonez, zielone oliwki, musztardę, sól i pieprz. Delikatnie wymieszać.
Rozprowadzić mieszaninę jaj na 4 kromki chleba; umieścić 2 połówki plastra boczku i 1/4 szklanki rukoli na mieszaninie jaj. Na wierzchu po 1 kromce chleba.