Kanapki Halibut z grillowaną salsą Puttanesca

Kanapki Halibut z grillowaną salsą Puttanesca
Przepis kanapki Halibut z grillowaną salsą Puttanesca może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. To danie główne ma 614 kalorii, 36g białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.43 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka majonezu, pieprzu, filetów halibuta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Halibut z surową salsą Puttanesca, Chili-Spiced Grillowany Halibut z grillowaną kukurydzianą salsą, oraz Grillowany Halibut z salsą jagodową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grill do średniej wysokości. Lekko posmarować rybę oliwą z oliwek, doprawić do smaku koszerną solą i czarnym pieprzem. Grilluj ryby na bezpośrednim ogniu, aż będą twarde i nieprzezroczyste, około 4 do 6 minut na stronę. Ryby powinny łatwo płatkować, ale pozostają wilgotne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Pieczywo posmarować lekko oliwą z oliwek i grillować, aż lekko się upiecze. Przetrzyj pokrojoną stronę ząbków czosnku na chlebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
ChlebChleb
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Połączyć majonez i musztardę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
MusztardaMusztarda
4
Mieszankę majonezową rozprowadzić na 4 kromkach chleba. Top z rukolą, filety rybne, Grillowana Salsa Puttanesca i pozostałe kromki chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
MajonezMajonez
RukolaRukola
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
ChlebChleb
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
5
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Magazyn