Przepis kanapki Halibut z grillowaną salsą Puttanesca może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. To danie główne ma 614 kalorii, 36g białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.43 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka majonezu, pieprzu, filetów halibuta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Halibut z surową salsą Puttanesca, Chili-Spiced Grillowany Halibut z grillowaną kukurydzianą salsą, oraz Grillowany Halibut z salsą jagodową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Grill do średniej wysokości. Lekko posmarować rybę oliwą z oliwek, doprawić do smaku koszerną solą i czarnym pieprzem. Grilluj ryby na bezpośrednim ogniu, aż będą twarde i nieprzezroczyste, około 4 do 6 minut na stronę. Ryby powinny łatwo płatkować, ale pozostają wilgotne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Oliwa Z Oliwek
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
2
Pieczywo posmarować lekko oliwą z oliwek i grillować, aż lekko się upiecze. Przetrzyj pokrojoną stronę ząbków czosnku na chlebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki Czosnku
Oliwa Z Oliwek
Chleb
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
3
Połączyć majonez i musztardę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez
Musztarda
4
Mieszankę majonezową rozprowadzić na 4 kromkach chleba. Top z rukolą, filety rybne, Grillowana Salsa Puttanesca i pozostałe kromki chleba.
Halibut w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.