Kanapki BLT z boczkiem kandyzowanym, sałatą i dżemem pomidorowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kanapek BLT z kandyzowanym boczkiem, sałatą i dżemem pomidorowym. Ten przepis służy 4. Na 5,52 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 108 g tłuszczu, oraz w sumie 1356 kalorii. 232 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, mielony pieprz, mielony imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać zmielony cynamon, można śledzić to danie główne z Cynamonowe Twisty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kanapki z bekonem, sałatą, pomidorem i jajkiem sadzonym, Liliputian kanapki z bekonem, sałatą i pomidorami, oraz Kanapki z boczkiem, sałatą i smażonymi zielonymi pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dla kandyzowanego boczku: wyreguluj stojaki piekarnika do górnej i dolnej pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 204°. Linia 2 obramowane blachy do pieczenia folią. Ułóż 8 pasków boczku w jednej warstwie na każdym arkuszu.
Połącz brązowy cukier, cynamon, imbir i pieprz w małej misce. Rub mieszaninę cukru po obu stronach pasków boczku i piec, aż chrupiące, 16 do 18 minut, naprzemienne pozycje arkuszy i obracając paski boczku szczypcami w połowie pieczenia.
Przełożyć arkusze do regałów chłodzących i przełożyć boczek na dużą płytę. Gdy jest wystarczająco chłodny, należy wyrzucić wytopiony tłuszcz i folię.
Na dżem pomidorowy: podczas gdy boczek gotuje, rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu, aż się połysk.
Dodaj pomidory, brązowy cukier, czosnek, szalotka, ocet, Worcestershire, płatki czerwonej papryki, 1/2 łyżeczka soli, i 1/2 łyżeczka pieprzu, i gotować, mieszając, aż pomidory zmiękną i lekko rumiane, o 15 protokół.
Przenieść do miski i ostudzić do temperatury pokojowej.
Obie strony kromki chleba posmarować majonezem. Ułóż chleb na pustych blach do pieczenia i piec, aż zbrązowieje, obracając raz w połowie gotowania, o 6 protokół.
Przełożyć chleb na deskę do krojenia.
Rozprowadzić 4 plastry z musztardą. Pozostałe 4 plastry z 1 plastrem sera.
Musztarda-kromki posmarować dżemem pomidorowym, następnie przykryć 4 plastrami boczku i sałatą. Pozostałe 4 plastry wycisnąć na sałatę. Pokroić na przekątnej i służyć.