Kanapka ze stekiem Carne Asada z sałatką z awokado

Kanapka ze stekiem Carne Asada z sałatką z awokado
Carne Asada steak Sandwich z sałatką z awokado może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $16.4 za porcję. Jedna porcja zawiera 2854 kalorii, 172g białka, oraz 151 g tłuszczu. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Mieszanka sera cheddar, mielone ziele angielskie, mielony kminek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać awokado można śledzić to danie główne z Lody Kokosowe Awokado jako deser. Ten przepis od Allrecipes ma 47 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 15 minut. Kilka osób naprawdę lubiło to Południowoamerykańskie danie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 95%, co jest niesamowite. Spróbuj Sałatka Carne Asada, Carne Asada, oraz Carne Asada dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać razem pieprz cayenne, papryka, czarny pieprz, kminek, cebula w proszku, czosnek w proszku, ziele angielskie, tymianek, i 1/4 szklanki oliwy z oliwek w dużej misce, aż równomiernie wymieszać. Posmaruj płaskie steki żelazne tą pastą, a następnie owiń folią lub włóż do zamykanej plastikowej torby. Marynować w lodówce przez 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Flat Iron SteakFlat Iron Steak
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Przygotuj sałatkę z awokado, delikatnie mieszając awokado w kostkach, zieloną cebulę, czerwoną paprykę, czerwoną cebulę, kolendrę i pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
3
Skropić sokiem z limonki i oliwą z oliwek; doprawić do smaku solą i pieprzem. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu i lekko ruszt olejowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
Grilluj steki z płaskiego żelaza, aż zostaną ugotowane do pożądanego stopnia doneness lub do temperatury wewnętrznej 135 stopni F (57 stopni C) dla średnio rzadkich, około 4 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Flat Iron SteakFlat Iron Steak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
6
Wyjąć z grilla i pozostawić na 5 do 10 minut. Podczas gdy steki są odpoczynku, pokroić każdą bagietkę na trzy kawałki, a następnie połówki sztuk poziomo. Chleb tostowy, pokrojony w dół na grillu do złotego koloru. Obrócić bagietki i ułożyć pokrojony ser na pokrojonych bokach; pozostawić ser do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
BagietkaBagietka
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
7
Aby złożyć kanapki, cienko pokroić steki z płaskiego żelaza w poprzek ziarna, i stos na bagietki. Wierzch z sałatką z awokado przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Flat Iron SteakFlat Iron Steak
BagietkaBagietka
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej

Składniki

3awokado-obrane, pestkowe i kostkoweawokado-obrane, pestkowe i kostkowe907opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeBagietki FrancuskieBagietki Francuskie22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgecienko pokrojony ser Cheddarcienko pokrojony ser Cheddar591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana kolendraposiekana kolendra2kilogramysteki z płaskiego żelazasteki z płaskiego żelaza32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuoliwki drylowane, dojrzałe lub faszerowane papryką, opcjonalnieoliwki drylowane, dojrzałe lub faszerowane papryką, opcjonalnie591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana zielona cebulaposiekana zielona cebula11 łyżka suszonego oreganoziele angielskie mieloneziele angielskie mielone11 łyżka suszonego oreganokminek mielonykminek mielony32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju11 łyżka suszonego oreganomielony suszony tymianekmielony suszony tymianek591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeży sok z limonkiświeży sok z limonki591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuposiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)posiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)62 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuuncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody1łyżka czerwony ocet winnyczerwona papryka, pokrojona w kostkęczerwona papryka, pokrojona w kostkę1czerwona cebula, pokrojona w kostkęczerwona cebula, pokrojona w kostkę6krewetki i żyłkisól morska i mielony czarny pieprz do smakusól morska i mielony czarny pieprz do smaku2pomidory, sadzone i posiekanepomidory, sadzone i posiekane

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Motłoch Merlot z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Merlot
Rabble Merlot
Czarna wiśnia, ciemna jagoda, słodowa czekolada z niuansowymi nutami francuskiego dębu wanilii i mokki. Eleganckie i wyrafinowane na podniebieniu z dużą ilością ciemnych owoców prowadzących do jedwabistego, miękkiego wykończenia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn