Kanapka Z Tuńczykiem Nicoise: Pan Bagnat

Kanapka Z Tuńczykiem Nicoise: Pan Bagnat
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj kanapki z tuńczykiem Nicoise: Pan Bagnat. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 63g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 761 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.91 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz liście sałaty, sól, łagodną oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać oliwki, można śledzić to danie główne z Jedna Miska Czekoladowych Ciasteczek Owsianych jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kanapka Z Tuńczykiem Niçoise (Pan Bagnat), Kanapka z tuńczykiem, pomidorem i oliwą (pan Bagnat), oraz Kanapka Pan Bagnat z tuńczykiem, anchois i pietruszką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz czerwoną i białą cebulę z 2 łyżkami oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, 1 łyżką octu winnego czerwonego, 1/4 łyżeczki soli i kilkoma zmielonymi pieprzem czarnym w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Cebula BiałaCebula Biała
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Używając rąk, wymieszaj i wyciśnij wszystko razem przez 5 minut. (Nie spiesz się przez tę część; cebula potrzebuje czasu, aby uwolnić swoje soki i łagodny.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3
Prace w puszkach tuńczyka w oliwie z oliwek, w tym oleju. Doprawić sokiem z cytryny, dodatkowym octem z czerwonego wina i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuńczyk W Oliwie Z OliwekTuńczyk W Oliwie Z Oliwek
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
4
Dodaj pieprz, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
5
Roladki pokroić na pół w poprzek i każdą dolną połowę obłożyć liśćmi sałaty. Użyj kilku odmian (cokolwiek wygląda dobrze) dla różnicy w teksturze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)
Kaiser BunKaiser Bun
6
Na każdej warstwie sałaty ułóż 4 plastry pomidora (pomiń ten krok, jeśli nie masz naprawdę pomidorów pod ręką). Następnie dodaj około połowy mieszanki tuńczyka i 3 do 4 plastrów jajka na twardo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciastka CielęceCiastka Cielęce
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
7
Przełóż każdą kanapkę z 2 odsączonych filetów anchois i posypać oliwkami Nicoise (pit je w razie potrzeby), posiekane szalotki, i pokrojone rzodkiewki. Następnie obficie skropić oliwą z oliwek i ułożyć pozostałe połówki, delikatnie, ale mocno dociskając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka SzparagowaGotowa Fasolka Szparagowa
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane

Wyposażenie

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to Raymond R Collection Merlot. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Raymond R Collection Merlot
Raymond R Collection Merlot
Merlot wypełnia usta gładkimi smakami wiśni, malin i śliwek wraz z nutami ziemi i przypraw w pysznym wykończeniu waniliowym. Pełny, ale przystępny, z dobrą równowagą kwasu i tanin. Połącz z czymkolwiek, od grillowanego łososia, polędwicy wieprzowej, kurczaka z grilla i żeberek po Tajskie czerwone curry lub Marokański tagine.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia40
Magazyn