Kanapka z tuńczykiem Dean & Deluca z marchewką, czerwoną cebulą i pietruszką

Kanapka z tuńczykiem Dean & Deluca z marchewką, czerwoną cebulą i pietruszką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 332 kalorie, 30g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka ząbka czosnku, rolki, pół cięcia Plus cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pietruszka, kapary i kanapka z tuńczykiem cytrynowym, Kanapka Pan Bagnat z tuńczykiem, anchois i pietruszką, oraz Czerwona cebula i Kalamatan Oliwkowy tuńczyk kanapka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włóż tuńczyka do dużej miski. Mash.
Dodaj marchew, cebula, pietruszka, seler, i szalotki.
Umieść majonez w małej misce.
Dodać zmiażdżony ząbek czosnku i sok z cytryny.
Dodać mieszaninę majonezu do tuńczyka.
Dodać sól i pieprz do smaku.
Podawać na bułkach z sałatą i pomidorem.
The Dean and DeLuca Cookbook by David Rosengarten with Joel Dean and Giorgio DeLuca. Copyright © 199
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tuńczyk można łączyć z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to Merlot Dyrektora. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
![Merlot dyrektora]()
Merlot dyrektora
Nasz Merlot reżyserski 2014 oferuje bujność i okrągłe, pełne podniebienie. Jego zapach ukazuje czerwone i czarne owoce z nutami anyżu i przyprawionego drewna. Soczyste po wejściu wino rozszerza się i staje się aksamitne na podniebieniu dzięki smakom śliwki, loganberry i czarnej wiśni podkreślonym subtelnymi nutami przyprawowymi fasoli espresso i prażonej wanilii. Średnie taniny wspierają ciało tego wina, oferując wyrafinowanie w wykończeniu. Ładnie komponuje się z mostkiem, grillowanymi kotletami wieprzowymi i linguine z pesto.