Kanapka z sałatką z tuńczyka wymaga około 25 minut od początku do końca. Za 1,35 USD za porcję przepis ten pokrywa 15% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dbasz o sylwetkę? Ten przepis peskatariański ma 361 kalorii , 22 g białka i 12 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest dla 8 osób. 1 osoba uznała ten przepis za pełen smaku i sycący. Dobrze sprawdza się jako dość tanie danie główne. Ten przepis z Taste of Home wymaga bułek kaiser, papryki, papryki i jajek na twardo. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 53% , co jest solidne. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również : Tuna Sandwich Savory Cake (Swedish Smörgåstårta) , Seared Ahi Tuna Salad i Mediterrean Tuna Salad .
Instrukcje
1
W misce wymieszaj jajka z tuńczykiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wskazówki Dotyczące Ciasta: #5 Okrągły I #352 Liściowy
Mandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozkruszone Miękkie Cukierki Miętowe
2
Dodaj ser, zieloną paprykę, cebulę, czosnek, sól i pieprz; dobrze wymieszaj. Wymieszaj z Miracle Whip.
Składniki, których będziesz potrzebować
Doprawione Włoskie Bułki Tartej
4 Do 5 średnich Cukinii Pokrojonych W Plasterki
Zielone Połówki Winogron
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
1-1/2 Szklanki Gotowej Musztardy
3
Nałóż około 1/2 szklanki masy na każdą bułkę; owiń ją osobno w mocną folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Płaska łyżka Drobnej Soli Morskiej
Karmelki I Tootsie Roll Midgees
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
11 Uncji Liści Szpinaku, Umytych I Odwirowanych
4
Piec w temperaturze 400° przez 15 minut lub do momentu, aż ciasto będzie ciepłe.