Kanapka z sałatką z tuńczyka
Kanapka z sałatką z tuńczyka wymaga około 25 minut od początku do końca. Za 1,35 USD za porcję przepis ten pokrywa 15% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dbasz o sylwetkę? Ten przepis peskatariański ma 361 kalorii , 22 g białka i 12 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest dla 8 osób. 1 osoba uznała ten przepis za pełen smaku i sycący. Dobrze sprawdza się jako dość tanie danie główne. Ten przepis z Taste of Home wymaga bułek kaiser, papryki, papryki i jajek na twardo. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 53% , co jest solidne. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również : Tuna Sandwich Savory Cake (Swedish Smörgåstårta) , Seared Ahi Tuna Salad i Mediterrean Tuna Salad .
Instrukcje
W misce wymieszaj jajka z tuńczykiem.
Dodaj ser, zieloną paprykę, cebulę, czosnek, sól i pieprz; dobrze wymieszaj. Wymieszaj z Miracle Whip.
Nałóż około 1/2 szklanki masy na każdą bułkę; owiń ją osobno w mocną folię.
Piec w temperaturze 400° przez 15 minut lub do momentu, aż ciasto będzie ciepłe.