Kanapka z sałatką jajeczną z awokado i rukolą jest bezmleczne i wegetariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 410 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 119 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, sok z cytryny, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest dobre. Podobne przepisy to Kanapka z sałatką jajeczną z awokado i rukolą, Zdrowa Kanapka Z Sałatką Jajeczną, oraz Awokado Sałatka Jajeczna Kanapki Z Herbatą.
Instrukcje
1
Jajka ugotować 10 minut w rondlu z gotującą się wodą do przykrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Odcedzić, schłodzić pod zimną bieżącą wodą i obrać. Z grubsza rozgnieść jajka w misce z majonezem, musztardą i sokiem z cytryny. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Sok Z Cytryny
Majonez
Musztarda
Woda
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
4 kromki tostów posmarować majonezem. Ułóż około 1/4 plastrów awokado na każdym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry Awokado
Majonez
Funtów Jeżyn (około
Tosty
4
Rozłóż każdą z 1/4 sałatki jajecznej i ułóż na wierzchu gałązki rukoli. Top każdej kanapki z innym plasterkiem tostów i służyć.