Kanapka Z Piekarnikiem Z Indykiem
Kanapka z piekarnikiem z indykiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 1290 kalorii, 126g białka, oraz 79 g tłuszczu. Na $10.2 za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Udaj się do sklepu i odebrać masło, łodygi selera, mielonego indyka i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Salsa Indyk Piec Tosty Deli Sandwich, Kanapka Rachel (aka Roast Turkey Reuben Sandwich), oraz Pieczona Chipotle Cheese & Ham Sandwich dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 425ºF. Gotować indyka, masło i przyprawy drobiu w 10-calowej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż indyk nie jest już różowy; odcedzić.
Podziel każdy chlebek pita wokół krawędzi nożem, aby wykonać 2 rundy. Dolna linia i mniej więcej w połowie boków kwadratowej patelni, 9x9x2 cale, z pieczywem pita (będą się nieznacznie pokrywać w środku).
Warstwa indyka, pomidora i selera na pitach.
Pozostałe składniki wymieszać z wyjątkiem papryki; łyżką na wierzchu.
Piec 12 do 15 minut lub aż polewa jest jasnobrązowy.