Pieczona kanapka z warzywami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 271 kalorii, 13g białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz gałązki rozmarynu, sól, ocet balsamiczny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać beztłuszczowy jogurt, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Jogurtowe Z Ananasem Do Góry Nogami jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest solidne. Spróbuj Pieczona Kanapka Z Warzywami, Pieczona Kanapka Z Warzywami, oraz Pieczona Kanapka Z Warzywami Pita dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Usuń białą papierową skórę z główki czosnku (nie obieraj ani nie oddzielaj goździków). Owinąć głowę w folię; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goździki
Czosnek
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
3
Grzyby i 5 kolejnych składników (pieczarki przez pomidory) ułożyć na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Grzyby
Pomidor
Galaretka
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Posypać warzywa solą, tymiankiem i pieprzem; dobrze wymieszać. Nestle rozmaryn gałązki do warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Rozmaryn
Pieprz
Tymianek
Sól
5
Piec czosnek i warzywa w 350 przez 45 minut, mieszając warzywa co 15 minut. Wyrzucić gałązki rozmarynu. Oddzielić ząbki czosnku i wycisnąć, aby wyodrębnić miąższ czosnku; wyrzucić Skórki. Odstawić miąższ czosnku na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Warzywa
Rozmaryn
Ekstrakt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Łyżka jogurtu na kilku warstwach wytrzymałych ręczników papierowych; rozprowadzić do grubości 1/2 cala. Przykryć dodatkowymi ręcznikami papierowymi; odstawić na 10 minut. Zeskrobać jogurt do miski, za pomocą gumowej szpatułki. Wymieszać miąższ czosnku, musztardę i ocet; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda
Ocet
Czosnek
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Jogurt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Szpatułka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Wydrąż górną i dolną połówkę chleba, pozostawiając skorupę o grubości 1 cala; zarezerwuj rozdarty chleb do innego użytku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
8
Rozprowadzić mieszaninę jogurtu na górnej i dolnej połowie bochenka. Ułożyć warzywa na dolnej połowie bochenka; zastąpić górną połowę. Zawiń Bochenek w folię; piec w 350 przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Jogurt
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier