Kanapka Z Kotletem Wieprzowym Z Kością
Kanapka z kotletem wieprzowym z kością może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,06 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 735 kalorii, 47g białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz bułki hamburgerowe, brązową musztardę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Crock Pot Button Bone BBQ Pork, Zupa Z Kości Wieprzowej (Gamjatang), oraz Schab z kością w sosie Dijon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300°.
Bułki ułożyć na blasze do pieczenia i odstawić. Tymczasem, stopić 2 łyżki masła w dużej patelni non-stick na średnim ogniu.
Dodaj pokrojoną cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane, ale nadal z pewną teksturą, 8 do 10 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Wyjąć łyżką szczelinową i odstawić do miski. Nie wycierać patelni.
Kotlety schabowe przyprawiamy z obu stron solą i pieprzem. Pogłębiać w mące, a następnie strząsnąć nadmiar.
Dodaj pozostałe 2 łyżki masła i łyżka oleju rzepakowego na patelni i podgrzewać na średnim ogniu, aż pienienie ustąpi.
Dodaj tyle kotletów wieprzowych, ile zmieści się w jednej warstwie. Gotować, aż rumiane na dnie, 2 do 3 protokół. Flip kotlety i brązowy z drugiej strony, kolejne 2 do 3 protokół.
Po zakończeniu wyjąć i odstawić. Powtórz z pozostałymi kotletami.
Wstawić bułki do piekarnika, aby się rozgrzały. Weź jedną bułkę i posmaruj obie ścięte strony musztardą. Wierzch dolnej bułki z kotletem schabowym, podsmażoną cebulą i kilkoma posiekanymi paprykami. Nasadka z górną bułką, ścięta bokiem w dół. Powtórz z pozostałymi bułkami. Jedz natychmiast, ale uważaj na kość!
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Jednym z win, które można spróbować jest Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogate i warstwowe, z jedwabistymi nutami brzoskwini, nektarynki, dojrzałej gruszki i wanilii.