Kanapka Z Indykiem I Jabłkiem

Kanapka Z Indykiem I Jabłkiem
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 56 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 31 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać jabłko, chleb, miracle Bat dressing, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kanapka ze świeżym jabłkiem i indykiem, Grillowana kanapka z indykiem, jabłkiem i cheddarem, oraz Indyk, Cheddar i Green-Apple Sandwich dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Opatrunki wymieszać, rozprowadzić na 1 kromce chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
2
Kromki chleba napełnij pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn