Kanapka Z Indykiem

Kanapka Z Indykiem
Kanapka z indykiem to danie główne, które serwuje 4. Za $4.91 za porcję, ten przepis okładki 36% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 59G białka, 36g tłuszczu i w sumie 646 kalorii. Kilka osób zrobiło ten przepis, i 35 powiedziałby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś awokado, wodę, sałatę lodową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 86%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Kanapka Rachel (inaczej pieczony indyk Reuben Sandwich), Kanapka Kimchi Rachel (inaczej pieczona kanapka z indykiem Reuben z Kimchi), oraz Gorąca Pieczona Góra Z Indyka (Kanapka Z Gorącym Indykiem).

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Połóż pierś z indyka skórą do góry na blasze do pieczenia. Dopraw solą, pieprzem i tymiankiem - nie potrzebujesz oleju, ponieważ jest to metoda pieczenia na sucho. Piecz indyka, aż skóra będzie złotobrązowa, a termometr z natychmiastowym odczytem zarejestruje 165 stopni F Po włożeniu do najgrubszych i najbardziej mięsnych obszarów piersi, 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
(duża Tuba)(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
4
Wyjmij indyka z tacy i odstaw na talerz na 10 do 15 minut przed pokrojeniem mięsa w plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
5
W średniej misce wymieszaj ocet jabłkowy, ocet z białego wina, gęstą śmietanę, mak i szczyptę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny BiałyOcet Winny Biały
świeżo Mielony Czarny Papier Do Smakuświeżo Mielony Czarny Papier Do Smaku
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Płatki Kokosowe, Prażone, OpcjonalniePłatki Kokosowe, Prażone, Opcjonalnie
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Ubij, aby zmiksować. Smak przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
7
Na średniej patelni ułóż paski boczku i dodaj wodę. Doprowadź wodę do wrzenia i pozwól, aby cała woda się zmniejszyła i gotuj, aż paski boczku staną się chrupiące. Sprawi, że Twój bekon będzie bardziej chrupiący! Zarezerwuj trochę tłuszczu z bekonu w małej misce. W międzyczasie Wrzuć sos i sałatę lodową i wstaw do lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata LodowaSałata Lodowa
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
8
Pokrój bułki wzdłuż i otwórz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
9
Ułóż bułki (lub kromki chleba) w jednej warstwie na blasze do pieczenia i umieść na środku piekarnika. Opiekaj z obu stron na jasnobrązowy kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Jumbo Zielonych Oliwek Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek3/4 Szklanki Jumbo Zielonych Oliwek Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
Ułóż część góry lodowej na 4 podstawach rolek. Na wierzch z kilkoma warstwami indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
11
Skrop odrobiną tłuszczu z boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
12
Na każdym ułóż kilka plasterków awokado i jabłka. Na wierzch ułóż 2 plastry boczku i kolejną warstwę góry lodowej. Na górze z górnymi połówkami rolek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
13
Kanapki przekroić na pół i od razu podawać.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn