Kanapka z grillowanym serem z indyka z marynowaną cebulą

Kanapka z grillowanym serem z indykiem z marynowaną cebulą wymaga z grubsza 15 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 643 kalorie. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. 113 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Działa dobrze jako danie główne przyjazne dla budżetu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka sera monterey jack, masło, kolejny ogórek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Karnitas wieprzowe i ser Oaxaca-kanapka z pikantną fasolą i marynowaną czerwoną cebulą, Grillowany ser z wyciągniętymi żeberkami i marynowaną czerwoną cebulą, oraz Grillowana kanapka z serem i gruszką z czerwoną cebulą i rozmarynem.
Instrukcje
Rozgrzać patelnię, najlepiej żeliwną, na średnim ogniu przez 1-2 minuty.
Złożyć kanapkę: gdy patelnia się nagrzewa, złożyć kanapkę, zaczynając od warstwy chleba, następnie sera, następnie indyka, rukoli, ogórków kiszonych i innej kromki chleba.
Masło i gotować z jednej strony: masło z boku najbliżej sera i umieścić masło kanapki stronie w dół na gorącej patelni do gotowania.
Masło top side, flip sandwich, i gotować po drugiej stronie: gdy dno kanapki jest rumiane, o 2-3 protokół, masło górnej części kanapki i ostrożnie odwrócić kanapkę na patelni. Toast jeszcze minutę, następnie włączyć ogień do najniższego ustawienia i przykryć patelnię. Uważaj na ser, a kiedy się roztopi, skończysz. Jedz natychmiast.