Kanadyjska Szarlotka
Canadian Apple Pie może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na deser. Jedna porcja zawiera 331 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz żółtko, ciasto, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Kanadyjskie masło jabłkowe, Apple Delight Canadian 1962, oraz Kanadyjski boczek, słodka cebula i Pizza jabłkowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Ułóż naczynie z ciasta z 1 skórką.
W dużej misce wymieszać skrobię kukurydzianą, cukier, cynamon, gałkę muszkatołową i sól. Jabłka, syrop klonowy i całe jajko wymieszać z mieszanką skrobi kukurydzianej.
Wlać mieszankę jabłkową do przygotowanej Skórki. Przykryć wierzchnią skórką, uszczelnić krawędzie i odciąć nadmiar ciasta. Zrób kilka małych szczelin na górze, aby umożliwić ucieczkę pary.
W małej miseczce ubić żółtko i wodę; wymieszać ciasto. Ciasto luźno przykryć folią aluminiową i ułożyć na blasze do pieczenia.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 35 minut.
Usuń folię; kontynuuj pieczenie, aż skorupa będzie złotobrązowa, o 15 protokół. Schłodzić na stojaku z drutu.