Kalorie Wołowe Z Kawą

Kalorie Wołowe Z Kawą
Kalosze wołowe z kawą wymagają około 2 godziny i 9 minut od początku do końca. Na 2,81 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 544 kalorie. Przynosi wam to moje przepisy. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 48 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką grzyby, masło, kawę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Polędwica Wołowa Po Kawie, Polędwiczki wołowe z kawą z kremem Dijon, oraz Mini Kalosze Wołowe @Wołowina # SundaySupper dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 4 składniki; dobrze wymieszać. Pat filety suche. Obie strony filetów posmarować masą przyprawową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
2
Rozgrzać 1 łyżkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu, aż patelnia będzie gorąca. Filety Sear, w 2 partiach, 1 do 1 1/2 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wyjąć filety z patelni; miejsce na talerzu, i przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do montażu kaloszy. (Nie czyść patelni.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Podczas gdy filety są schładzania, stopić 3 łyżki masła w tej samej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj cebulę, marchew, seler, i czosnek; smażyć 5 minut lub do bardzo przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SelerSeler
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
6
Dodaj 3/4 szklanki Madery, parzoną kawę i bulion; gotuj na wolnym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawa ParzonaKawa Parzona
MaderaMadera
BulionBulion
7
Zdjąć z ognia i ostudzić.
8
Przenieść sos do szklanej miarki o pojemności 4 filiżanek i schłodzić przez noc, w razie potrzeby, lub wlać schłodzony sos do tacek z kostkami lodu i zamrozić. Po zamrożeniu zapieczętuj zamrożone kostki sosu w torebkach z zamraż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki LoduKostki Lodu
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
9
Stopić 2 łyżki masła w tej samej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodać grzyby, szalotki, 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu; smażyć, aż cała ciecz odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
SzalotkaSzalotka
PieprzPieprz
SólSól
11
Dodaj 1/2 szklanki Madery; gotuj na średnim ogniu, aż cała ciecz odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaderaMadera
12
Zdjąć z ognia i ostudzić. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do złożenia kaloszy.
13
Każdy z 8 skorupek ciasta francuskiego rozwałkować do grubości około 1/8" na lekko posypanej mąką powierzchni; łyżka 1 czubatej łyżki nadzienia grzybowego w środku każdego ciasta. Na wierzch polać schłodzonym filetem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Ciasta FrancuskiegoMuszle Ciasta Francuskiego
GrzybyGrzyby
RolkaRolka
14
Krawędzie każdego kwadratu ciasta umyć 1 ubitym jajkiem. Zawiń 2 przeciwległe strony ciasta na każdy filet, nakładając je na siebie; uszczelnij szew ubitym jajkiem. Pozostałe 2 boki ciasta zawijamy na filet i zapieczętowujemy roztrzepanym jajkiem. Uszczelnij wszystkie luki ubitym jajkiem i naciśnij ciasto wokół filetu, aby całkowicie zamknąć. Owiń kalosze pojedynczo folią do prasowania i uszczelniania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
15
Umieścić owinięte kalosze w dużych workach z zamkiem błyskawicznym i zamrozić na noc lub do 1 miesiąca.
16
Aby upiec, umieść stojak piekarnika na najniższej półce piekarnika; Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
17
Umieść patelnię brojlerów na stojaku piekarnika; rozgrzać patelnię 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
18
Wyszczotkuj wierzchy i boki zamrożonych kaloszy z 2 ubitymi jajkami. Ostrożnie umieść zamrożone kalosze, szew od strony dołu, na rozgrzanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
19
Piec w temperaturze 425 przez 36 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
20
Podczas pieczenia kaloszy, roztopić 2 łyżki masła w rondlu na średnim ogniu; dodać 2 1/2 łyżki mąki i gotować, ciągle mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
21
Dodaj zarezerwowany SOS Madera; gotować, stale mieszając, na średnim ogniu 6 do 8 minut lub aż lekko zgęstnieje. (W przypadku użycia mrożonych kostek sosu Madeira, rozmrozić kostki w rondlu na średnim ogniu przed dodaniem do mieszanki mąki.) Wymieszać w śmietanie do ubijania; gotować na wolnym ogniu 5 minut lub do pożądanej grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
MaderaMadera
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
22
Dodać 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
23
Zdjąć z ognia.
24
Ułóż pieczone kalorie na półmisku.
25
Wytnij małą szczelinę na górze każdego ciasta i włóż kilka gałązek świeżych ziół do każdej szczeliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Ziołaświeże Zioła
26
Podawać z sosem Madeira.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaderaMadera
SOSSOS
27
Uwaga: kalosze wołowe można piec w tym samym dniu, w którym zostały złożone. Po owinięciu filetów wołowych w ciasto przykryć i schłodzić kalosze 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwica WołowaPolędwica Wołowa
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
28
Piec zgodnie z zaleceniami powyżej, skracając czas pieczenia do 20 do 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Składniki

1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiKawałki warzyw wielkości kęsaKawałki warzyw wielkości kęsa2(zima)2 ząbki czosnku, posiekane2 ząbki czosnku, posiekane2(zima)Bita polewa i wiśnie maraschino z łodygami opcjonalnieBita polewa i wiśnie maraschino z łodygami opcjonalnie3(zima)2 ząbki czosnku, posiekane2 ząbki czosnku, posiekane596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidrobno posiekana marchewkadrobno posiekana marchewka596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidrobno posiekany selerdrobno posiekany seler1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeżo parzona kawaświeżo parzona kawa2(może być lub przeglądać)świeżo zmielona kawaświeżo zmielona kawa1Dużejajko, lekko pobitejajko, lekko pobite2largesjajka lekko ubitejajka lekko ubite142Orzechy dowolne (posiekane)mignony z filetów środkowych (1 1/2mignony z filetów środkowych (1 1/23(zima)mąka uniwersalnamąka uniwersalna227Orzechy dowolne (posiekane)grzyby świeże, mielonegrzyby świeże, mielone2ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone1(może być lub przeglądać)ser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterkiser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterki1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiMaderaMadera1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiMaderaMadera596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidrobno posiekana cebuladrobno posiekana cebula1(może być lub przeglądać)8 (U-12) krewetek8 (U-12) krewetek1(może być lub przeglądać)8 (U-12) krewetek8 (U-12) krewetek8mrożone skorupki ciasta francuskiego, rozmrożone (testowaliśmy z częścią 2 opakowań Pepperidge Farm [10-uncja])mrożone skorupki ciasta francuskiego, rozmrożone (testowaliśmy z częścią 2 opakowań Pepperidge Farm [10-uncja])1zostawićDodatki: świeży rozmaryn, Pietruszka zwyczajna i tymianekDodatki: świeży rozmaryn, Pietruszka zwyczajna i tymianek1(może być lub przeglądać)(duża tuba)(duża tuba)11 funt cukinii,(duża tuba)(duża tuba)2szalotka mielonaszalotka mielona1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)oliwa z oliwek lub olej roślinnyoliwa z oliwek lub olej roślinny1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiCytrynowy budyń błyskawicznyCytrynowy budyń błyskawiczny
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 9 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn