Kale Slaw
Kale Slaw jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przystawka. Jedna porcja zawiera 79 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz jarmuż, sól i mielony pieprz, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Easy Kale & Broccoli Slaw miska ryżu z pikantnym tajskim sosem orzechowym ...i Fave Five Friday: Kale, Kale Slaw, oraz Kale Slaw.
Instrukcje
Wrzucić jarmuż z marchewką, sok pomarańczowy, sok z cytryny, sól, i czarny pieprz w dużej salaterce, za pomocą rąk pocierać sok pomarańczowy i cytrynowy do liści jarmużu.
Odstawić na kilka minut, aby wchłonąć smaki.
Napełnij miskę lodowatą wodą. Doprowadzić rondel z wodą do wrzenia i wymieszać cebulę do wrzącej wody; gotować tylko do momentu, aż zacznie zmiękać, 15 do 30 sekund.
Odcedzić i natychmiast zanurzyć cebulę w lodowatej wodzie.
Odcedzić lodowatą wodę, osuszyć cebulę na papierowych ręcznikach i dodać do jarmużu. Wymieszać boczek, majonez i oliwę z oliwek do mieszaniny jarmużu i wrzucić do herbu. Może być wykonany kilka godzin przed czasem i schłodzony do czasu serwowania.