Kale Krisps
Need a bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawki? Kale Krisps może być wspaniały przepis, aby spróbować. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 130 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%. Podobne przepisy to Pepper Krisps, Blueberry Kale Pops from Kale: The Complete Guide to the world ' s Most Powerfood, oraz Smoky Kale and Potato cake and Red Kale surówka z szybko marynowanymi jabłkami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Spray 2 blachy do pieczenia z gotowania sprayu.
Usuń łodygi i żeberka z jarmużu i rozdrobnij jarmuż bardzo cienko.
Rozłóż rozdrobniony jarmuż na blasze do pieczenia i posyp równomiernie serem Cheddar.
Piecz jarmuż przez 10 minut, uważnie obserwując, aby zapobiec przypaleniu, aż jarmuż będzie chrupiący, a ser rumiany.