Kale-Indyk Miska Ryżu

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Kale-Indyk Miska Ryżu spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.15 za porcję. Jedna porcja zawiera 779 kalorii, 38g białka, oraz 21 g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka procent mielonego indyka, migdały, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Easy Kale & Broccoli Slaw miska ryżu z pikantnym tajskim sosem orzechowym ...i Fave Five Friday: Kale, Spicy Peanut Portobello Kale Rice Bowl With Cilantro, oraz Miska z brązowym ryżem z Miso, jajkiem w koszulce i kapustą-rzodkiewką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Puree wszystko, ale 3 łyżki kolendry z 1/2 szklanki wody, jalapeno, migdały i 1/4 łyżeczka soli w blenderze, aż będzie gładka.
Rozgrzać olej roślinny w dużym garnku lub piecu holenderskim na średnim ogniu.
Dodać indyka i 1/2 łyżeczki soli; gotować, mieszając i rozbijając mięso drewnianą łyżką, aż rumiane, o 4 protokół.
Dodać cebulę, czosnek i kminek i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 6 protokół. Wymieszać w 1 1/2 szklanki wody, puree mieszaniny kolendry, ziemniaki i jarmuż. Przykryć i doprowadzić do wrzenia, a następnie odkryć i zmniejszyć ogień do średniej. Dusić, mieszając od czasu do czasu, aż ziemniaki będą miękkie, o 15 protokół. Doprawić solą i podawać na ryżu. Top z zarezerwowaną kolendrą.