Kalarepa z białym sosem

Kalarepa z białym sosem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj kalarepy z białym sosem. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 93 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 48 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką pieprz, mleko, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 25%. Spróbuj Jak Spiralizować kalarepę: Sałatka z kalarepy i zielonego jabłka z rukolą z kozim serem, suszoną żurawiną i orzechami włoskimi z sosem miodowo-miodowym, Szwajcarska chard & kalarepa z sosem cytrynowym, oraz Placki z kalarepy z czosnkiem ziołowym sosem śmietanowym z nerkowca dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu umieść kalarepę i 1/2 łyżeczki soli. Przykryć wodą i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Gotować, aż kalarepę można przekłuć widelcem, ale pozostaje jędrna, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KalarepaKalarepa
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Odcedzić, rezerwując 1 szklankę wody do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
3
Umieść kalarepę w misce i przykryj.
Składniki, których będziesz potrzebować
KalarepaKalarepa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Masło umieścić w tym samym rondlu i rozpuścić na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Ubić mąkę i mieszać, aż mieszanina stanie się pasta i złoty kolor. Stopniowo ubijaj mleko i zarezerwowaną wodę do gotowania z kalarepy do mieszaniny mąki, mieszając, aż będzie gęsta i gładka. Wymieszać śmietanę, 1 łyżeczkę soli, gałkę muszkatołową, biały pieprz i natkę pietruszki, aż dobrze się wymieszają. Kontynuować ubijanie, aż sos zgęstnieje, a następnie gotować 10 minut więcej. Wymieszać z kalarepą, podrzucając do płaszcza równomiernie z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
KalarepaKalarepa
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn