Kalafior i ziemniaki Stir-Fry-East Indian

Kalafior i ziemniaki Stir-Fry-East Indian
Kalafior i ziemniaki Stir-Fry-East Indian może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis służy 4 i koszty 1,24 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 178 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 24 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną kurkumę, ziemniaki, kalafior i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest to niedrogie przepis dla fanów indyjskiego jedzenia. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 68%. Spróbuj East Indian Split Pea Pilaf, Wschodnioindyjski Koktajl Negroni, oraz Paszteciki Jagnięce Z Indii Wschodnich dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu; dodać kminek i kminek, aż zaczną pop i pęcherzyki oleju, 1 do 2 protokół. Ugotować i wymieszać cebulę i czosnek w gorącym oleju, aż cebula będzie miękka i półprzezroczysta, 5 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Wymieszać kalafior i ziemniaki w mieszaninie cebuli, aby pokryć olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
3
Dodaj chili w proszku, kurkumę i sól; wymieszaj, aby pokryć warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
KurkumaKurkuma
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Przykryć patelnię i gotować warzywa na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż kalafior i ziemniaki zmiękną, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Posypać kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn