Kalafior cukinia wrzucić może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 58 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis służy 16 i koszty 58 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz rozdarte warzywa sałatkowe, pieprz, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Rzut Brokułem-Kalafiorem, Pieczony Kalafior I Ciecierzyca, oraz Ryż Cukinia Toss dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dodaj 1 w. wody do rondla; dodać kalafior. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 5-8 minut lub aż ostry-przetargu. spłukać w zimnej wodzie; odcedzić i umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kalafior
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać cukinię, cebulę i oliwki; wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia
Oliwki
Cebula
3
W słoiku z ciasną pokrywką połączyć olej, sok pomarańczowy, ocet, estragon, skórkę pomarańczową, sól i pieprz; dobrze wstrząsnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Sok Pomarańczowy
Skórka Pomarańczowa
Estragon
Ocet
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Olej Do Smażenia
4
Wlać mieszaninę kalafiora i wrzucić do herbu. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 2 godziny. Tuż przed podaniem wymieszać z zielenią sałatkową.