Kaiserschmarrn z brzoskwiniami
Kaiserschmarrn z brzoskwiniami to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 66 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Mieszanka mleka, sok z cytryny, cukier granulowany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kaiserschmarrn, Puppy Bellies & Peaches {brązowe naleśniki z masłem z glazurowanymi brzoskwiniami}, oraz Grillowane brzoskwinie + brzoskwinie i lody dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 12-calowej patelni nonstick, stopić 1/2 łyżka masła.
Dodać brzoskwinie, 1 łyżka cukru granulowanego i sok z cytryny i gotować na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż brzoskwinie będą miękkie i lekko rumiane, o 5 protokół.
Przenieść brzoskwinie na talerz i oczyścić patelnię.
W dużej misce ubić mąkę, mleko, żółtka, skórkę i 2 łyżki cukru granulowanego na gładką masę. W innej misce, za pomocą miksera elektrycznego, ubij białka z solą, aż uformują się miękkie szczyty. Ubić w pozostałej 1 łyżce cukru granulowanego, aż białka będą błyszczące. Złóż białka do ciasta, aż nie pozostaną smugi.
Na patelni rozpuścić 1 łyżkę masła.
Dodać ciasto, przykryć i gotować na umiarkowanie małym ogniu, aż będzie złoty na dole i na górze zaczyna się ustawić, 4 do 5 protokół. Wsuń naleśnik na duży talerz. Ostrożnie odwróć patelnię nad naleśnikiem. Używając rękawic kuchennych, Odwróć patelnię i talerz, aby powrócić do naleśnika na patelnię. Gotować, aż spód naleśnika jest ustawiony i lekko rumiane, o 2 protokół.
Za pomocą drewnianej lub żaroodpornej plastikowej szpatułki pokrój naleśnik na patelni na 2-calowe kwadraty. Kropki z pozostałymi 2 1/2 łyżkami masła, posypać 1/3 szklanki cukru cukierniczego i polać brzoskwiniami. Gotować, podrzucając, aż naleśnik jest karmelizowany, o 5 protokół.
Dodać jeżyny i wrzucić, aż zostaną podgrzane przez, o 1 minutę.
Kaiserschmarrn przekładamy na półmisek, posypujemy cukrem cukierniczym i podajemy.