Kaiser Rolls
Kaiser Rolls trwa około 40 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 9g tłuszczu i w sumie 275 kalorii. Za 50 centów za porcję, dostajesz chleb, który służy 16. Mieszanka cukru, mąki, ciepłej wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 466 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezmleczne i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, który jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Kaiser Rolls, Parmezan Kaiser Rolls, oraz Parmezan Kaiser Rolls.
Instrukcje
W dużej misce rozpuść drożdże w 1/2 szklanki ciepłej wody.
Dodaj 1 łyżkę cukru; odstawić na 5 minut.
Dodaj olej, sól, pozostałą ciepłą wodę i cukier oraz 4 szklanki mąki. Ubijaj, aż będzie gładka. Dodaj tyle pozostałej mąki, aby uzyskać miękkie ciasto.
Obróć na posypaną mąką powierzchnię; ugniataj, aż będzie gładka i elastyczna, około 6-8 minut.
Umieść w natłuszczonej misce, obracając raz, aby nasmarować wierzch. Przykryj i odstaw w ciepłe miejsce do podwojenia, około 1 godziny.
Uderz ciasto. Obróć na lekko posypaną mąką powierzchnię; podziel na 16 części. Uformuj każdą kulkę.
Miejsce 2. osobno na natłuszczonych blachach do pieczenia. Przykryj i odstaw do podwojenia, około 30 minut.
Ubij białko i zimną wodę; posmaruj bułki.
Posyp makiem i / lub sezamem. Nożyczkami wyciąć 1/4 cala.- głęboki krzyż na szczytach rolek.
Piec w temperaturze 400° przez 15-20 minut lub na złoty kolor.
Wyjmij z patelni na ruszty, aby ostygły.