Kaczy tłuszcz-Galette ziemniaczana z kminkiem i słodką cebulą

Kaczy tłuszcz-Galette ziemniaczana z kminkiem i słodką cebulą
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać kaczki tłuszczu ziemniaków Galette z kminkiem i słodką cebulą spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 215 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz tłuszcz z boczku, sól koszerna, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Kaczy tłuszcz-Galette ziemniaczana z kminkiem i słodką cebulą, Galette Ziemniaczana Z Tłuszczem Z Kaczki, oraz Słodkie Ziemniaki-Jabłko Galette.

Instrukcje

1
Ułóż stojak na środku piekarnika; rozgrzej do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wyszczotkuj blachę do pieczenia wyłożoną folią lub pergaminem za pomocą przycisku; Ustaw pierścień formy sprężynowej na górze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Toast kminek na małej patelniprzez średnim ogniu, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
TostyTosty
4
Ochłoń.
5
Miejsce ina zamykana plastikowa torba; zmiażdżyć witha wałek do ciasta lub dno patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
PatelniaPatelnia
6
Miejsce w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Dodaj tłuszcz kaczki, 2 łyżki masła, 1 łyżeczka soli, andpepper.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SólSól
8
Dodać ziemniaki; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
9
Ułóż 1/4 ziemniaków weven warstwie wewnątrz pierścienia na arkuszu do pieczenia, nakładając się w razie potrzeby. Tossonion w dużej misce z 1 łyżką masła. Ułóż 1/3 ziemniaków onionover. Powtórz warstwy dwa razy więcej, kończąc warstwą ziemniaków. Ostrożnie zdjąć pierścień.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
10
Piec, aż ziemniaki będą miękkie, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Pędzel z 1 łyżką masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
12
Piec, aż brzegi ziemniaków będą głęboko złociste, a blat będzie chrupiący, 5-10 minut dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
Uruchom cienką szpatułkę pod galettąaby poluzować z folii. Przesuń się na aplatter. W razie potrzeby doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn