Kaczka Tłusta Sazerac
Need a dairy free main course? Kaczka tłuszczu Sazerac może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 1 i kosztuje $17.15 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 105g białka, 119g tłuszczu, oraz w sumie 3319 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz syrop cukrowy barspoon, tłuszcz z kaczki, twist z cytryny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać bitters można śledzić to danie główne z A Sneak Peek of Episode 2 MasterChef Australia Season 6 & my Dairy Free Lemon, Lime & Bitters Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 24 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sazerac, Sazerac, oraz Sazerac dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby uzyskać tłuszcz z kaczki podawany żyto: połącz żyto i tłuszcz z kaczki w szklanym pojemniku, który zmieści się w zamrażarce.
Pozostawić do zaparzenia w temperaturze pokojowej przez 12 godzin, a następnie zamrozić na noc. Rano białe grudki tłuszczu będą unosić się na wierzchu. Przecedzić żyto przez chinois lub gazę i ponownie zamknąć do późniejszego użycia.
Napełnij szklankę do miksowania lodem.
Dodać tłuszcz z kaczki, Bittersy i syrop cukrowy. Mieszać do dobrze schłodzone, o 15 sekund.
Spłucz schłodzoną szklankę old fashioned absyntem i wyrzuć nadmiar. Mieszankę żytnią przecedzić do szklanki.
Za pomocą zapałki Rozświetl szklankę skórką cytrynową, wyciskając ją, aby uwolnić olej cytrusowy. Do szklanki wrzucić skórkę z cytryny i podawać prosto.