Kaczka Po Sherry Pieczona

Kaczka Po Sherry Pieczona
Pieczona kaczka po Sherry może być tylko napojem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 1415 kalorii, 35g białka, oraz 133g tłuszczu na porcję. Na 3,37 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 37 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka bazylii, kaczki, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 godzin i 20 minut. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Pieczone na patelni piersi z kaczki z sosem Sherry, miód i tymianek, Kaczka z orzechem Sherry Vinaigrette, oraz Kurczak pieczony w sosie czosnkowo-Sherry.

Instrukcje

1
Rozmrozić kaczkę w lodówce, aż do częściowego rozmrożenia. Skóra powinna być miękka, ale wnętrze powinno być nadal zamrożone. Wyjmij kaczkę z opakowania i dźgnij kaczkę 15 do 20 razy. Upewnij się, że otwory kłute przejść obok tłuszczu i do mięsa. Jest to bardzo ważne dla procesu marynowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
W dużej misce wymieszać 1 szklankę sherry i 3 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
3
Umieść kaczkę w misce do miksowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
4
Na całej kaczce rozprowadzić sherry i oliwę z oliwek. Przykryć miskę i przechowywać w lodówce, aż kaczka jest całkowicie rozmrożone (działa najlepiej w nocy).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
5
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Usuń kaczkę z marynaty, a kość szyi i podroby usuń z wnętrza kaczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Cała KaczkaCała Kaczka
7
Rozłóż część marynat wewnątrz kaczki. Otrzyj zewnętrzną część kaczki 3 łyżkami oliwy z oliwek i oregano, rozmarynem i bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Cała KaczkaCała Kaczka
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
8
Pozostałą 1 szklankę sherry wlać na dno patelni, a kaczkę ułożyć na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
9
Piecz przez około 30 minut na 1/2 funta (czasy gotowania mogą się różnić.) Baste co 30 do 45 minut.
TrudnośćEkspert
Gotowe W17 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Magazyn