Kabobs Z Wołowiną I Czerwoną Papryką
Ten przepis sprawia, że 50 porcji z 49 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka heinz ocet balsamiczny, pietruszka, ryż, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kabobs z wołowiną i pieprzem, Polędwica wołowa i papryka Kabobs, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 4 składniki wymieszać do wymieszania; polać mięsem w płytkim naczyniu. Przechowywać w lodówce 30 min. do marynowania.
Rozgrzać grill na średnim ogniu. Mięso i paprykę przerabiamy na przemian na 8 szaszłyków. Grill 5 do 7 min. lub dopóki mięso nie zostanie zrobione, a papryka będzie chrupiąca-delikatna, okazjonalnie obracająca się.
Połącz pozostałe składniki.