Ten przepis służy 30 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 208 kalorii. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Mieszanka grubo zmielonego pieprzu, pomidorów koktajlowych, dodatkowego dressingu Cezara i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Przystawka Z Grillowanych Krewetek Kabobs, Grillowane Kaboby Wołowe, oraz Grillowane Kaboby Wołowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej, zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności, umieść wołowinę, paprykę, Kabaczek, grzyby i pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron Rigatoni
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Nóż Do Obierania
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
2
Wymieszać 1/2 szklanki dressing i mielonego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
3
Polać wołowiną i warzywami; uszczelnić worek i obrócić do płaszcza. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę, ale nie dłużej niż 4 godziny, obracając torbę od czasu do czasu. Szaszłyki namoczyć w wodzie około 1 godziny, aby zapobiec przypaleniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
4
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
5
Z marynaty wyjąć wołowinę i warzywa; wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Potrójne, Przycięte
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
6
Wyjąć szaszłyki z wody. Nawlecz 1 lub 2 kawałki wołowiny na każdy szaszłyk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
7
Dodać grzyby, squash, kawałek papryki lub pomidora na koniec każdego szaszłyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron Rigatoni
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Nóż Do Obierania
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
8
Przykryj i grilluj kabobs 4 do 6 cali od średniego ciepła 6 do 8 minut dla średniej doneness wołowiny, często obracając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
9
Ułóż romaine na półmisku. Top z kabobs. Łyżka dodatkowy dressing do małej miseczki do zanurzania; posypać szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Romaine
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji