Kabobs Przystawka Z Grilla Caesar Beef
Grillowany Cezar wołowina przystawka Kabobs wymaga około 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 30 i kosztuje 39 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 45 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Mieszanka liści rzymskich, drewniane szaszłyki, pomidory koktajlowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kabobs Przystawka Z Grilla Caesar Beef, Przystawka Z Grillowanych Krewetek Kabobs, oraz Grillowane Kaboby Wołowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej, zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności, umieść wołowinę, paprykę, Kabaczek, grzyby i pomidory.
Wymieszać 1/2 szklanki dressing i mielonego pieprzu.
Polać wołowiną i warzywami; uszczelnić worek i obrócić do płaszcza. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę, ale nie dłużej niż 4 godziny, obracając torbę od czasu do czasu. Szaszłyki namoczyć w wodzie około 1 godziny, aby zapobiec przypaleniu.
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Z marynaty wyjąć wołowinę i warzywa; wyrzucić marynatę.
Wyjąć szaszłyki z wody. Nawlecz 1 lub 2 kawałki wołowiny na każdy szaszłyk.
Dodać grzyby, squash, kawałek papryki lub pomidora na koniec każdego szaszłyku.
Przykryj i grilluj kabobs 4 do 6 cali od średniego ciepła 6 do 8 minut dla średniej doneness wołowiny, często obracając.
Ułóż romaine na półmisku. Top z kabobs. Łyżka dodatkowy dressing do małej miseczki do zanurzania; posypać szczypiorkiem.