John Dory Oyster Bar Oyster Pan Roast with Uni Butter Crostini
John Dory Oyster Bar Oyster Pan pieczony z masłem Uni Crostini może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 588 kalorii, 10g białka, oraz 39g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.85 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz zapas rybny, pieprz cayenne, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj John Dory Oyster Bar ' s Lobster Roll, Big John ' s Oyster Motoyaki, oraz Pieczeń Ostrygowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W dużym rondlu rozgrzej olej.
Dodać cebulę i czosnek mielony; gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, 5 protokół.
Dodać wermut; gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 2 protokół.
Dodaj likier ostrygowy i wywar rybny i gotuj na wolnym ogniu przez 3 minuty.
Dodać śmietanę i dusić na umiarkowanym ogniu, aż sos pokryje łyżkę, 5 protokół.
Dodać 1 łyżeczkę soku z cytryny; doprawić solą.
W międzyczasie ubić języki uni i zmiękczone masło razem, aby masło Uni.
Dodaj ostrygi do sosu z odrobiną płynu ostryg i masła.
Dodać estragon i pozostały sok z cytryny i gotować na umiarkowanie małym ogniu, aż do ogrzania przez, 2 protokół.
Ostrygi podzielić na 4 miseczki, dodać sos i posypać pieprzem cayenne.
Podawać z tostami, które zostały posmarowane masłem Uni.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 32 dolarów za butelkę.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.