Jogurt Mrożony Brzoskwiniowy
Brzoskwiniowy mrożony jogurt jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 319 kalorii. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w mniej więcej 45 minut. Idź do sklepu i odebrać sok z cytryny, wanilia, brzoskwinie, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 14%. Spróbuj Jogurt Mrożony Brzoskwiniowy, Jogurt Mrożony Brzoskwiniowy, oraz Jogurt Mrożony Brzoskwiniowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce, za pomocą masher ziemniaków lub widelca drobno zmiażdżyć brzoskwinie z cukrem.
Dodaj jogurt, sok z cytryny i wanilię i dobrze wymieszaj.
Zagnieżdżaj miskę w lodowatej wodzie i często mieszaj, aż mieszanina ostygnie, około 5 minut.
Wlać mieszaninę jogurtu do maszyny do lodów (1-qt. lub większej pojemności). Zamrażać zgodnie ze wskazówkami producenta, aż mieszanina będzie wystarczająco twarda, aby zgarnąć lub dasher jest trudny do obracania lub zatrzymywania.
Podawać delikatnie zamrożone lub zamrozić hermetycznie (patrz poniżej).
Aby zamrozić desery na tyle mocno, że można je zgarnąć na stożek lub przechowywać, przenieść po zamrożeniu do hermetycznego pojemnika i włożyć do zamrażarki na co najmniej 3 godziny lub do 1 tygodnia.
W przypadku zamrożenia lodem i solą, pozostawić zamrożony deser w lodzie i soli do 3 godzin.
Aby uzyskać najlepszy smak i konsystencję, podawaj mrożone desery w ciągu tygodnia. Przy dłuższym staniu rozwijają się lodowate kryształy.