Jill ' s World-Famous coffee Liqueur Brownies

Jill ' s World-Famous coffee Liqueur Brownies
Przepis znany na całym świecie likier kawowy Brownies jest gotowy w około 55 minut i jest zdecydowanie spektakularny Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 471 kalorii, 6G białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 15. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Świetnie sprawdza się jako deser. 27 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz masło, orzechy włoskie, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Słynna sałatka Kim, Światowej Sławy Sałatka Jajeczna, oraz Światowej sławy Tarte Tatin dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmaruj patelnię do pieczenia 9x13 cali. W ciężkim rondlu połącz masło i niesłodzoną czekoladę. Gotować na małym ogniu, stale mieszając, aż będzie gładka i dobrze wymieszana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Niesłodzona Czekolada Do PieczeniaNiesłodzona Czekolada Do Pieczenia
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PiekarnikPiekarnik
2
Zdjąć z ognia i odstawić.
3
W dużej misce ubić jajka, cukier i wanilię, aż będą gęste i blade. Wymieszać mieszaninę czekolady i likier kawowy. Złóż mąkę. W razie potrzeby wymieszać posiekane orzechy włoskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzecha WłoskiegoKawałki Orzecha Włoskiego
Likier KawowyLikier Kawowy
CzekoladaCzekolada
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Rozprowadzić równomiernie na przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec przez 30 do 35 minut, lub do wykałaczki włożonej w centrum wychodzi prawie czysty. Uważaj, aby nie przesadzić. Schłodzić przez co najmniej 30 minut przed pokrojeniem w batony i podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn