Jicama, Sałatka z cytrusów i rukoli
Jicama, Sałatka z cytrusów i rukoli to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 257 kalorii, 2G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Mieszanka nektaru z agawy, przyprawiony ocet ryżowy, pomarańcze pępka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Rukola, Jícama i sałatka pomarańczowa, Sałatka Z Rukoli Z Marchewką I Jicamą, oraz Rukola, Jicama i sałatka pomarańczowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze połącz sok z granatów, ocet, nektar z agawy, musztardę i skórkę z limonki. Po włączeniu maszyny dodaj olej w cienkim strumieniu i mieszaj aż do emulgowania. SOS przyprawiamy solą i pieprzem.
Używając ostrego noża, obierz grejpfruty i pomarańcze, usuwając wszystkie gorzkie białe pestki. Pracując nad misą, przeciąć między membranami, aby uwolnić sekcje.
Dodaj jicama, rukolę i nasiona granatu do miski.
Dodaj sos, wrzucić delikatnie i podawać od razu.