Jicama-Sałatka Pomarańczowa

Jicama-Sałatka Pomarańczowa
Jicama-pomarańczowa sałatka może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 83 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje 47 centów za porcję. Mieszanka śmietany beztłuszczowej, zielonej cebuli, julienne-jicama i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 62%. Spróbuj Pomarańczowa Sałatka Jicama, Jicama-Sałatka Pomarańczowa, oraz Pomarańczowa Sałatka Jicama dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki w średniej misce i dobrze Wrzuć. Kryj się i wyluzuj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
W małej misce wymieszać kwaśną śmietanę, sok z limonki, olej i sól; wymieszać trzepaczką do drutu. Tuż przed podaniem odcedzić mieszankę jicama.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
JicamaJicama
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Wlać sos na mieszaninę jicama; wrzucić delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
JicamaJicama
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn